Despre blog!

Salutare!

Sunt sigur că nu există om posesor de calculator personal care să nu fi avut nici o problemă cu el, fie că maşinăria s-a defectat lăsându-te cu fundul în baltă fie că pur şi simplu nu am ştiut cum să configurăm anumite opţiuni ale sistemului de operare, aplicaţiilor sau perifericelor. Şi când nu ştim ceva ce facem? Sunăm pe puştiul de la parter şi ne rezolvă. Dar când el nu e acasă, şi să nu mai spunem că mâine poimâine ne vorbeşte pe la colţuri "Uite-l şi pe ăsta, ieri am fost la el, nu ştia cum să facă aia, aialaltă!?"

Acest blog nu îşi propune să scoată experţi în calculatorare din voi dar dacă cititorul blog-ului reuşeşte să îşi rezolve o parte din problemele calculatorului fără ajutorul puştiului de la parter atunci obiectivul nostru este atins.

Pe tot parcursul blog-ului am să incerc să folosesc un limbaj cât mai puţin tehnic pentru a fi înţeles de toată lumea indiferent de pregătirea pe care o are.

Vă mulţumesc şi vă doresc mult succes!

Atenţie! Autorul blog-ului nu răspunde pentru defecţiunile pe care la provocaţi în încercarea de a depana echipamentele, dacă totuşi simţiţi că problema vă depăseşte ar fi bine să lăsaţi un expert să se ocupe! 

0 Response to "Despre blog!"