Monitor LED cu VA de la Benq


Monitoarele calculatoarelor personale ca de fapt orice componentă a unui PC au trecut şi încă mai trec printr-o continuă evoluţie. În acest articol o să discutăm puţin despre o etapă în această evoluţie şi anume tehnologia VA (Vertical Alignment) prezentă la monitoarele LED. Această tehnologie are la bază un tip de cristale lichide care sunt aliniate perpendicular pe substrat în lipsa tensiunii de alimentare.
Primul producător de monitoare care a scos pe piaţă această tehnologie este Benq. Monitoarele BenQ VW2420, BenQ EW2420 sau BenQ BL2400PT vin să extindă la maxim experienţa filmului sau jocului preferat.
Monitoarele LED cu VA vin să ne aducă un unghi de 178 grade care pentru mine se apropie destul de mult de ideal, o rată de contrast mare şi posibilitatea afişării unui negru pur.
Interfaţa multimedia HDMI 1.3 alături de rezoluţia FULL HD 1920 x 1080 dă monitorului posibilitatea redării unor culori incredibil de autentice.
La capitolul design despre aceste monitoare putem spune că sunt simplu de atrăgătoare. Faptul că sunt ultra subţiri îşi găsesc uşor locul pe biroul dumneavoastră lăsând mai mult spaţiu util.





Read Users' Comments (0)

0 Response to "Monitor LED cu VA de la Benq"

Trimiteți un comentariu