Revoluţia CISS

Cu toate că progresul tehnologic galopant din zilele noastre a făcut ca documentele pe suport de hârtie să fie tot mai puţin folosite sunt anumite sectoare de activitate unde nu se poate lucra fără o hârtie imprimată.
Fie că o folosim acasă sau la birou, la firmă sau la şcoală imprimanta a devenit destul de indispensabilă, cu toate astea fiecare utilizator de imprimantă s-a lovit de costurile deloc mici ale consumabilelor.
În economia de piaţă actuală constructorii de imprimante se folosesc de diverse artificii pentru a împiedica utilizatorul să refolosească cartuşele consumate, forţând astfel utilizatorii să cumpere cartuşe noi al căror preţ câteodată ajunge să fie chiar mai mare decât al imprimantei noi.

În acest blog s-a mai vorbit despre sistemele CISS şi cum ne ajută ele să printăm mai ieftim, mai mult şi mai eficient! Ca să facem o scurtă recapitulare un sistem CISS (Continuous Ink Supply System sau Sistem de Alimentare Continuă cu Cerneală) este un dispozitiv care vine să înlocuiască cartuşele originale ale imprimantelor cu jet de cerneală, deja prea scumpe, pentru a ne permite o imprimare continuă şi cu un cost redus.
Tehnologiile noi au făcut ca în ultima vreme calitatea imprimărilor cu un sistem CISS să nu difere deloc de calitatea unei imprimări cu un cartuş original. Aceste sisteme se găsesc pentru o gamă largă de imprimante cu jet de cerneală de la cele mai vechi până la ultimele modele apărute pe piaţă.
Pe scurt acest sistem este alcătuit din trei părţi principale: cartuşe identice cu cele originale, rezervoare cu cerneală externe şi un sistem de conducte care face legătura între rezervoarele externe şi cartuşe.
Dar pentru a înţelege mai bine am vă arăt un filmuleţ despre cum se instalează un astfel de sistem:


Câteva din avantajele unui sistem CISS sunt următoarele:
  • costuri reduse la imprimare;
  • reîncărcarea cartuşelor se face cu uşurinţă chiar şi în timpul listării;
  • cu o singură încărcare se listează mult mai multe foi decât cu un cartuş normal;
  • chipuri autoresetabile
De unde putem achiziţiona astfel de sisteme?
CISS Revolution este un magazin online care vinde sisteme CISS, accesorii pentru acestea, cerneală şi medii de imprimare la preţuri foarte avantajoase. Produsele vândute de acest magazin online acoperă o gamă foarte largă de imprimante cu jet de cerneală aparţinând principalilor producători de pe piaţă (EPSON, HP, CANON, BROTHER). Cerneala comercializată de CISS Revolution face ca imprimarea să nu fie doar ieftină ci şi de o calitate superioară.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul www.cissrevolution.ro.

Read Users' Comments (0)

0 Response to "Revoluţia CISS"

Trimiteți un comentariu