Tipareaste mai ieftin cu CISSmarket.ro

Imprimantele cu jet de cerneală sunt foarte populare printre utilizatorii casnici datorită simplităţii în utilizare şi preţului mic. Dar o imprimantă ieftină nu întotdeauna înseamnă o afacere bună, ba din contră, de regulă împrimantele foarte ieftine sunt de regulă adevărate bombe economice datorită consumabilelor cu preţuri exorbitante. De câte ori nu vi s-a întâmplat să daţi pe cartuşe mai mult decât pe imprimanta nouă? Dar acest lucru nu mai trebuie să fie o regulă. Rezolvarea este la cissmarket.ro un magazin online unde putem găsi sisteme CISS pentru o gama foarte variată de imprimante.

Să facem un scurt studiu de caz! Spre exemplu avem multifuncţionala Epson Stylus SX218 la 250 ron. Ca şi consumabile avem cartuşe individuale pentru negru, cyan, magenta şi yellow. Fiecare cartuş costă în jur de 36 de lei. 36 RON x 4 cartuşe = 144 RON. Dacă mergem la http://www.cissmarket.ro o să gasim un sistem CISS pentru această imprimantă la 145 RON. În aceşti bani avem un sistem CISS plin cu 400 ml de cerneală, câte 100 ml pentru fiecare culoare adică echivalentul a 13 cartuşe negre sau 18 seturi de cartuşe color.

Sistemul CISS (Continuous Ink Supply System) se poate defini ca alimentare continuă cu cerneală a imprimantei. Este alcătuit din cartuşe identice cu cele ale imprimantei care se conectează mai departe printr-un sistem de conducte flexibile cu rezervoare de cerneală amplasate în exteriorul imprimantei. Acest lucru  face ca volumul de cerneală să fie mult mai mare decât cel înmagazinat în cartuşe şi încărcarea se face mult mai uşor chiar în timpul funcţionării dacă se observă că nivelul de cerneală a scăzut. Pentru cine doreşte să afle mai multe cu privire la acest sistem poate citi si articolul următor: http://reparaticalculatorul.blogspot.com/2010/11/sistemul-ciss.html

Magazinul online cissmarket.ro ne pune la dispoziţie o interfaţă mai mult decât prietenoasă care în afară de posibilitatea de a comanda online produsul te şi asistă în alegerea acestuia după tipul de imprimantă deţinut. Acum nu vreau să credeţi că cei de la cissmarket.ro vând doar sisteme CISS, în ofertă mai găsim imprimante, cerneală, cartuşe reîncărcabile.

Ce am apreciat cel mai mult la respectivul site sunt tutorialele despre instalarea sistemului CISS pe diferite imprimante. De fapt la fiecare tip de sistem CISS avem şi un filmuleţ unde se explică pe larg instalarea.

Pentru nelămuriri puteţi contacta http://www.cissmarket.ro sau puteţi fi contactat dacă vom completa datele de contact în formularul Vă sunăm noi!





Read Users' Comments (0)

0 Response to "Tipareaste mai ieftin cu CISSmarket.ro"

Trimiteți un comentariu